Забезпечує збалансоване живлення всіх сільськогосподарських культур, плодово-ягідних дерев та кущів, розсади, в результаті отримуємо екологічно екологічночисту продукцію.
Збільшення врожайності на 20 - 35%, покращується якість врожаю.
Пришвидшення дозрівання врожаю на 10 – 15 днів. (//eam.com.ua)
Збільшення вмісту сухої речовини в с/г культурах.
Покращення складу і властивостей грунтів: відновлення гумусного шару, насичення грунтукорисними макро- і мікроелементами, збалансування кислотності грунтового розчину, забезпечення посиленого росту корисної мікрофлори, підвищення родючості грунту на тривалий термін (до 3 років).
Посилення стійкості рослин до стресових і несприятливих умов середовища і захворювань.