Перга «бджолиний хліб» - безперечно самий цінний і унікальний продукт бджільництва. Вона отримується з квіткового пилку, який
бджоли ферментують та закладають в стільники де відбувається його молочнокисле бродіння. У результаті кропіткої бджолиної роботи на виході, ми отримуємо «БОМБУ» біологічно активних і корисних речовин із щільних шестикутних брусків. Так бджолині личинки, які споживають пергу, збільшують свою масу в 1500 разів за 3 доби, про що зазначають науковці і відповідна література.
Однак, Вам вирішувати наскільки потрібний цей унікальний набір вітамінів і амінокислот Вашому організму для запобігання хворобам та патологіям на ранній стадії їх розвитку.
Смак у перги подібний до житнього хліба з солодкувато-кислими нотками. Аромат приємний та ніжний. Важливо, що вітаміни і корисні елементи, які містить перга, організм людини засвоює на 100%!
Що би не тягнути кота за хвіст одразу скажу, що пропонуємо солодку, корисну та свіжу пергу. Ціна 100гм = 150грн, 500гм = 650 грн, 1кг = 1200 грн.
ЯК ПРИДБАТИ ПЕРГУ «БДЖОЛИНИЙ ХЛІБ»?
Замовлення можна здійснити через доставку Укрпоштою або Новою Поштою.
Є також доставка у м. Львів (в межах центру) - БЕЗКОШТОВНО.
Все інше прошу уточняти за вказаним
номером телефону або месенджер.
ПОБІЧНІ ЕФЕКТИ І ПРОТИПОКАЗАННЯ
Не можна приймати пергу тільки в одному випадку – при появі індивідуальної непереносимості. Якщо після прийому декількох гранул виникло здуття живота, діарея, відрижка, нудота – використання перги потрібно припинити. Також снує кілька захворювань, при яких не слід приймати пергу без рекомендацій лікаря:
• Погане згортання крові, схильність до кровотеч;
• Пухлинні захворювання;
• Цукровий діабет;
• Базедова хвороба.
КОРИСНІ ВЛАСТИВОСТІ ПЕРГИ
Вчені підтвердили, що перга – це джерело вітамінів і мікроелементів, яке благотворно впливає на всі системи і органи людини. Користь перги – в її унікальному хімічному складі. На 1/3 вона складається з білків, решта – це вітаміни, ферменти, амінокислоти і мікроелементи. Склад перги є унікальним:
• вітаміни Е, С, D, К, Р, В1, В2;
• 20 амінокислот (глутамінова, аспарагінова, аланін, гліцин, тирозин, лізин та інші);
• органічні і жирні кислоти;
• мінерали: залізо, йод, кобальт, калій, магній, цинк, фосфор, марганець, мідь, хром;
• глюкоза і фруктоза;
• каротиноїди;
• гормоноподібні речовини;
• ферменти.
Ось чому навіть невеликі порції цього продукту, можуть принести величезну користь організму. Яку ж дію надає перга на організм:
• покращує травлення, прискорює метаболізм, відновлює енергобаланс;
• прискорює регенерацію клітин і анаболізм, уповільнює процес старіння організму;
(//eam.com.ua)
• нормалізує рівень холестерину і цукру;
• знищує шкідливі бактерії, знімає запалення, підвищує імунітет;
• тонізує і стимулює мозковий кровообіг, нормалізує функціонування нервової системи;
• нормалізує гормональний фон і баланс ендокринної системи;
• покращує репродуктивну функцію чоловіків і жінок.
Перга – улюблений продукт спортсменів. Це найцінніше джерело білка, який використовується для нарощування м’язової маси. Звичайно, домогтися результатів, просто з’ївши ложку перги, неможливо. Тобто, перга сприяє поліпшенню метаболізму, що, в кінцевому підсумку, допомагає тримати тіло у формі.
ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВЖИВАННЯ
Найкращий результат перга дасть, якщо її просто розсмоктувати якнайдовший час. Гранули перги потрібно покласти в рот і чекати, коли вони розчиняться. Запивати чи заїдати пергу скоріше чим за 30 хв не рекомендується та як це призведе до втрати корисних властивостей перги.
Пергу слід вживати місячними курсами. Між курсами треба робити перерву 1-4 тижні.
РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ЛІКУВАЛЬНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ТА ЗАСТОСУВАННЯ
Лікувальні властивості І народна, і офіційна медицина сходяться на думці, що пергою можна лікувати масу захворювань. Якщо потрібна профілактика, то дозування перги, як правило, вдвічі менше, ніж при лікуванні. А зцілення важких патологій, навпаки, вимагає підвищення разової дози. Кожен пацієнт може підбирати собі дози індивідуально, а при невпевненості у власних силах скористатися консультацією. Однак в більшості випадків при нормальному самопочутті в процесі терапії використовуються стандартні схеми прийому:
• ПРИ ХВОРОБАХ ШЛУНКОВО-КИШКОВОГО ТРАКТУ. Середні дозування складають 1 ч. л. перги вранці і ввечері незадовго до їжі. Таким чином можуть лікуватися панкреатит, гастрит, коліт. Більш складні стану (гепатит, виразка, захворювання печінки) вимагають підвищення частоти прийому до 3 разів з корекцією дозування;
• ПРИ СЕРЦЕВИХ ХВОРОБАХ. Періодичність прийому і доза залежать від бажаного ефекту: при ішемічній хворобі, міокардитах, пороках серця – по 1 ст. л. суміші (перга і мед 1: 2) до 3 р. на добу. Курс лікування – 60 днів;
• ДЛЯ НОРМАЛІЗАЦІЇ ТИСКУ. Для зниження артеріального тиску перга змішується з медом (1: 2), після чого приймається за 30 хв. до їди 2-3 рази на добу. Гіпотонікам рекомендується така ж доза з прийомом після їжі;
• ПРИ БЕЗПЛІДДІ У ЖІНОК. Пергу вживається двічі на добу по 1 ч. л. Під час овуляції доза подвоюється. Щоб забезпечити стабільний ефект, рекомендується в комплексі приймати мед і маточне молочко;
• ПРИ ПРОСТАТИТІ. Як елемент комплексної терапії рекомендується приймати по 1 г перги вранці і ввечері;
• ПРИ ЕРЕКТИЛЬНІЙ ДИСФУНКЦІЇ (втраті ерекці). Приймають по 16 г перги двічі на добу через рівні проміжки (12 год.);
• ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ ІМУНІТЕТУ. В профілактичних цілях в суміші з медом (1 ч. л.) і лимонним соком (1 ст. л.) вранці один раз. Курс лікування – по 15 діб. навесні і восени. Для дітей дозу перги зменшують в 4 рази;
• ДЛЯ ЗНИЖЕННЯ ВАГИ. Вживання перги насичує тіло енергією, завдяки чому посилюється рухова активність. В результаті метаболічні процеси прискорюються, відбувається спалювання калорій. В 1 л води розмішують 200 г меду і 50 г перги. Настоюють 3 доби, після чого починають пити по 200 мл настою за 30хв перед їжею;
• ПРИ АЛЕРГІЧНИХ ВИСИПАННЯ. Хоча багато продуктів бджільництва мають алергенну дію, однак перга – чудові ліки при алергічних дерматитах. Навіть дітям починаючи з 3 років в малих дозах (по 0,5 г в день) рекомендують давати пергу;
• ПРИ ЦУКРОВОМУ ДІАБЕТІ. Лікування пергою цукрового діабету відбувається за стандартною схемою: двічі на добу по 1 ч. л. При цьому рекомендується проводити постійний контроль цукру в крові.
ВАЖЛИВО! Звичайно, не ми зупиняєм свій вибір на перзі лише після довгих пошуків зцілення. Але на багато дешевше і ефективніше не лікувати хвороби, а запобігати їх розвитку на ранній стадії. І от тут перга являє собою свого роду панацею від цілого ряду патологічних станів. Перга «бджолиний хліб» - винятковий за своєю біологічною активності продукт в результаті якого бджолині личинки, які споживають пергу, буквально за 3 доби збільшують свою масу в 1500 разів, про що зазначають науковці і відповідна література.
Однак, Вам вирішувати наскільки потрібний цей унікальний полівітамінний набір корисних поживних речовин Вашому організму для лікування чи запобігання хворобам інфекціям та патологіям на ранній стадії їх розвитку...
До Вашої уваги також інші продукти бджільництва, а саме 10% та 20% водний екстракт та спиртові настої прополісу, пилок та різноманітні сорти меду, що на головній сторінці.
Крім цього, Ви можете отримати безоплатну консультацію щодо продукції бджільництва в телефонному режимі. Зробіть найкращий вибір і будьте здорові!
Прошу з розуміння прийняти, що не завжди є можливість відповідати на телефонні дзвінки у зв’язку із загруженістю, - рекомендуємо звертатись в особисті повідомлення.
З повагою, Ростислав.
Перга, бджолиний хліб 2023 біологічна бомба потрібних людині вітамінів — «Agro-Ukraine»