Сушенці яблучні - виготовлені за допомогою інноваційних технологій в інфрачервоних сушарках, що дає змогу зберегти смак та всі корисні властивості!
Сушені яблука, одні з кращих постачальників вітамінів і мінеральних компонентів в зимовий час, допомагають людському організму боротися з різними захворюваннями. Завдяки дієтичним властивостям, сухофрукти рекомендується приймати при схудненні, гастриті та виразці шлунка. Вони дають можливість налагодити травлення, прискорити процеси обміну, зняти запалення в органах шлунково-кишкового тракту.
Вони швидко насичують організм, легко засвоюються, справляються з почуттям голоду. Енергетичні компоненти в складі яблучних сухофруктів активно борються з різними недугами. Вони здатні позбавити від кашлю та бронхіту, захворювань серцево-судинної, нервової та ендокринної систем.
Сушені плоди є справжнім порятунком для алергіків, адже вони зменшують алергічні прояви, знімають перші або затяжні ознаки. Допомагають стабілізувати артеріальний тиск,
покращують роботу серцево-судинної системи, знижують ризик розвитку інфарктів, інсультів і хвороби Альцгеймера, підвищують імунітет і витривалість.
Дуже смачні, ароматні та поживні виходять узвари, компоти, чаї з яблучних сушениць. Можна додавати в різні десерти, випічку, вареники, фруктові салати та каші, морозиво та коктейлі, каші та настоянки - Ви отримаєте особливу родзинку у Ваших стравах!
(//eam.com.ua)
Енергетична цінність на 100 г продукту:
білки, г - 2,2
жири, г - 0,1
вуглеводи, г - 73,9
енергетична цінність - 253 кКал
Ціна вкзана за 1 кг.