Мої оголошення
Подати оголошення
 /  Обладнання, будівництво, ремонт  /  Обладнання  /  Харчова промисловість (обладнання)  /  Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25
Продам / купити
Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25, Ужгород
Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25
Продам / купити

Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25, Ужгород

Регіон: вся Україна, Закарпатська обл. / Ужгород
Оновлено:
MULLY 25 - меланжер з кам’яними жорнами, призначений для перетирання зерен подріблених какао-бобів. Завдяки повільному процесу подрібнення він дає чудові кінцеві результати. Поки какао-боби подрібнюються, можна додати цукор, какао-масло та будь-які інші інгредієнти, які Ви хочете, щоб отримати бажаний продукт з шоколаду.

Цей професійний млин також може використовуватись для виробництва марципану, паштету, хумусу, урбечу (паст з кісточок абрикоса і м'якоті кокоса, паст з насіння соняшнику, гарбуза і кунжуту, паст з насіння льону, паст з насіння конопель, чіа і маку, паст з розторопші), а також горіхової пасти (виробництво арахісової пасти, пасти з волоського і кедрового горіхів, фісташкової пасти, паст з фундука та кеш'ю) . Готові продукти використовують в кондитерських виробах та виготовленні морозива, а також для приготування кремів для намазування.

Процес виготовлення шоколаду в меланжері включає в себе декілька стадій:
1) Спочатку потрібно подавати самі жирні продукти (какао-масло та какао-терте або крупку). Останнім додають тверді інгредієнти (цукор).
2) Для гарного поєднання продуктів, які містять жири та досягнення однорідної консистенції та шовковистості процес перетирання та змішування інгредієнтів в меланжері досить довгий – 48-72 години. Цей процес називається коншируванням. Під час конширування меланжер дробить тверді частки і змішує їх з жиром та рідинами. Також відбувається видалення зайвої вологи, усунення несумісних смаків, витіснення летючих кислот та гіркоти.
3) При досягненні необхідної консистенції шоколадна маса вивантажується з меланжера для подальшого виробництва шоколаду чи зберігання. За допомогою меланжера Ви маєте можливість створювати власні рецептури шоколадних виробів, міняючи співвідношення інгредієнтів.

Цей меланжер виготовлений з якісних матеріалів, що дозволяє йому працювати безперервно і надійно 24/7. Це означає, що Вам не доведеться переживати про зупинки та несправності. Меланжер простий у встановленні та налаштуванні. Просто підготуйте інгредієнти, додайте їх до чаші, і MULLY 25 зробить решту за Вас.

Меланжер цієї моделі оснащений системою нахилу для зручного вивантаження великого об’єму кінцевого продукту. (//eam.com.ua)
До цієї моделі додатково можна придбати вібросито для очистки шоколаду від можливих неперетертих фрагментів.
Технічні характеристики:
- Вихід продукту за цикл: 25 кг
- Напруга: 220 В
- Потужність: 2,0 кВт
- Розміри: 86x78x118 см
- Вага: 170 кг

Вигідну пропозицію Ви гарантовано отримаєте по запиту на наш електронну адресу або за телефонами.
Ціна на сайті може відрізнятись від фактичної.
Чекаємо на Ваші звернення.
З повагою, компанія АР-Тех.

Професійний меланжер для шоколаду MULLY 25 — «Ukrboard»

 
Автор, контакти
Анатолий /  відгуки, інфо. /  оцінка активності
Телефон: +380xxxxxx показати
Передоплата або супервигідна ціна? Обов'язково ознайомтесь!
Telegram: +380953376425
Viber: +380953376425
Whatsapp: +380953376425
http://ar-tech.com.ua/
youtube.com/@ARTechUA/videos
Додатково
ID оголошення: #505411 (додано зареєстрованим користувачем, дата реєстрації: 02-11-2018)
Додано / Оновлено: 06-11-2024 15:05   (актуальне, до: 06-11-2025)
Постійна адреса оголошення: 
Показів / переглядів за сьогодні: ?, всього: ?
 
Схожі оголошення
Серед них є багато цікавих...
ua
/ua/
0